0732892947 hello@seia.ro

Destul despre noi, vrem să auzim povestea ta.

Ai întrebări? Suntem aici pentru tine! Contactează echipa SE!A pentru a discuta despre cum putem transforma viziunea ta în realitate. Vrem să auzim de la tine și să construim împreună ceva excepțional. 

Întrebări frecvente

Trimite un Mesaj

Info

Calea Calarasilor Nr. 176

+40 732 892 947 hello@seia.ro

Intrebari Generale

Ce acoperă taxa de instalare?

Taxa inițială, pe care o achitați o singură dată, ne ajută să punem bazele site-ului tău. Se acoperă personalizarea și încărcarea conținutului, adaptând totul nevoilor tale. Costul este accesibil și ține cont de particularitățile proiectului tău.

Trebuie să plătesc pentru actualizări?

Absolut nu! Noi considerăm „actualizare” ca fiind orice ajustare sau modificare a informației care este deja pe site-ul tău. Spre exemplu, dacă dorești să adaugi un nou coleg pe pagina de echipă, ne ocupăm de asta fără costuri suplimentare. La fel, dacă trebuie să schimbi un număr de telefon sau altă informație de contact, o facem gratuit. În plus, ne dedicăm menținerii tehnologiei la cele mai actuale standarde, asigurându-ne că site-ul tău beneficiază de securitate și performanță optimă, totul inclus în Planul SE!A.

Cât durează procesul de configurare?

Durata procesului de configurare poate varia în funcție de complexitatea site-ului și de specificațiile pe care le dorești. În general, un site simplu poate fi configurat în câteva zile, în timp ce un site mai complex poate necesita câteva săptămâni. Ne angajăm să lucrăm eficient și să comunicăm transparent cu tine în legătură cu progresul, asigurându-ne că site-ul tău este pregătit și funcțional în cel mai scurt timp posibil, fără a compromite calitatea.

Ce pot schimba pe site-ul meu?

Pe site-ul tău, ai flexibilitatea de a face orice modificări pentru a îndeplini nevoile și preferințele afacerii tale. Este important să ai în vedere că orice schimbare trebuie făcută cu atenție, pentru a asigura că site-ul rămâne optimizat, funcțional și în concordanță cu strategia de comunicare.

Ce licente se folosesc pentru design, imagini si video?

Pentru design, imagini și video, folosim o varietate de licențe pentru a ne asigura că site-ul tău este de calitate înaltă și respectă legile de proprietate intelectuală. Acestea includ: Design Personalizat, Pluginuri cu Licență, Imagini și Video cu Licență sau uneori si imagini fără drepturi de autor.

Pot adăuga mai multe pagini?

Desigur! Poți adăuga mai multe pagini la site-ul tău. Toate planurile noastre, cu excepția celor „cu o singură pagină”, îți oferă capacitatea de a publica postări nelimitate, inclusiv articole de blog, evenimente, galerii, și multe altele. Aceasta îți permite să îți extinzi site-ul în funcție de nevoile tale, asigurându-te că ai tot spațiul necesar pentru a partaja conținut valoros cu audiența ta.

 

Ce insemna One page Site?

Un site cu o singură pagină, cunoscut și ca One Page Site, este un tip de site web care conține toate informațiile și conținutul pe o singură pagină web. Vezi un exemplu AICI

În loc să navigați prin mai multe pagini pentru a accesa diferite secțiuni ale site-ului, toate informațiile sunt structurate pe o singură pagină, iar utilizatorii pot accesa diferite secțiuni prin derulare sau prin utilizarea unui meniu de navigare care le redirecționează către anumite segmente ale paginii. Acest tip de design este adesea utilizat pentru portofolii, pagini de destinație sau site-uri cu un volum redus de conținut, oferind o experiență de navigare simplă și rapidă pentru utilizatori.

 

Voi avea acces la site-ul meu?

Absolut! După ce site-ul tău este complet dezvoltat și gata de lansare, vei avea acces la acesta. În plus, dacă în viitor decizi să-ți muți site-ul în altă parte sau să renunți la serviciile noastre de plată lunară, suntem aici pentru a te ajuta. Ne vom asigura că tranziția este făcută fără probleme și că ai controlul asupra site-ului tău.

Pot folosi propriul meu nume de domeniu?

Da, cu siguranță! Noi nu furnizăm domenii, așa că este recomandat să achiziționezi un nume de domeniu pe cont propriu și, de preferință, pe numele tău. Dacă ai nevoie de îndrumare cu privire la modul în care se face acest lucru, suntem aici pentru a te ajuta. Dacă preferi, putem chiar să ne ocupăm noi de acest proces pentru tine. Este important să ai controlul asupra numelui de domeniu, pentru a-ți asigura independența și siguranța online.

Găzduirea și securitatea sunt incluse în preț?

Da, găzduirea premium este inclusă în preț, ceea ce asigură nu doar o performanță excelentă a site-ului tău, ci și acces la servicii de email de calitate superioară pentru ca emailurile tale să ajungă direct în inbox si nu in spam.

De asemenea, beneficiezi de servicii CDN pentru optimizarea vitezei, asigurându-ți o experiență rapidă și fluentă pentru vizitatorii site-ului.

În materie de securitate, avem servicii de backup 24/7 pentru a păstra datele în siguranță și un certificat SSL avansat pentru a proteja informațiile sensibile ale utilizatorilor.

Nivelul de protecție și serviciile de securitate pot varia în funcție de pachetul ales, iar pentru cei care caută o protecție suplimentară, oferim servicii de securitate avansată cu scanări zilnice și monitorizare.

Cât durează licenta mea?

Licența ta este pe viață, fără costuri suplimentare, indiferent dacă alegi sau nu să continui cu un plan lunar. Planul lunar este destinat să îți ofere servicii profesionale adiacente, cum ar fi optimizarea SEO și suportul tehnic, însă licența pentru site nu este condiționată de acesta și rămâne activă pe termen nelimitat.

Cum îmi anulez planul?

Nu ești legat de un contract pe termen lung și anularea planului tău lunar este un proces simplu. Ne-ar întrista să te vedem plecând, dar dacă decizi să anulezi, te rugăm să contactezi echipa noastră de asistență și vom procesa cererea ta. Este important de menționat că nu vom putea emite rambursări, dar ai flexibilitatea de a anula în orice moment, deoarece toate planurile sunt pe bază lunară.

Trebuie să știi că tot conținutul original pe care l-ai adăugat pe site rămâne în totalitate al tău.

Oferiți rambursări?

Da, avem o politică de rambursare flexibilă care îți oferă o perioadă de 30 de zile. Dacă decizi să îți anulezi planul înainte ca site-ul tău să fie pus în funcțiune, îți vom returna suma aferentă primei luni de abonament. Este important de reținut că taxa de instalare nu poate fi rambursată.

În plus, toate planurile noastre sunt pe bază lunară, ceea ce înseamnă că poți renunța la ele în orice moment. Pentru a anula abonamentul, pur și simplu contactează-ne și nu vor fi aplicate taxe suplimentare. Reține că, odată ce anulezi planul, site-ul tău web va fi șters în întregime și nu va fi posibilă recuperarea lui.

Dacă ulterior decizi să te reînscrii, va trebui să achiți din nou taxa de instalare.

Sunt proprietarul site-ului?

Absolut, sunteți proprietarul integral al conținutului pe care îl furnizați pentru site-ul dvs., inclusiv text, imagini, videoclipuri și alte elemente. În cazul în care alegeți să anulați planul lunar și să transferați site-ul pe un alt server, aveți libertatea de a face acest lucru. Toate materialele și conținutul pe care le-ați adăugat pe site rămân în proprietatea dvs.

Ce este acoperit de Asistență Nelimitată?

Editări de conținut

Echipa noastră va face orice modificare solicitată pentru conținutul existent de pe paginile sau postările (blog) care includ text, imagini sau videoclipuri de pe site-ul dvs.

Ce nu este acoperit?

Adăugarea de noi funcții sau funcționalități pe site-ul dvs. care necesită timp real de dezvoltare din partea echipei noastre de dezvoltare. Aceste tipuri de cereri vor fi cotate în funcție de necesități, permițându-vă să plătiți o taxă unică pentru a le adăuga.

Timpul biletului de asistență

Sprijinul este ceea ce ne încurajăm! Putem rezolva o mulțime de întrebări prin chat live, dar dacă trimiteți un bilet de asistență, vom face tot posibilul să îl rezolvăm în termen de 24 de ore.